Apunta-t'hi

Un miler d'alumnes gaudeixen dels personatges de La Colla

La Banda de les Feretes, els Bíters i les Historietes medievals inicien la gira de La Colla per les escoles públiques.

Imatge de portada: Xavi Castillo, un dels actors d'Historietes Medievals

La Banda de les Feretes, els Bíters i les Historietes medievals han començat una gira per les escoles públiques de la Comunitat Valenciana perquè els xiquets i les xiquetes valencianes aprenguen amb La Colla i visquen una experiència que mai oblidaran.  

Es tracta d’activitats lúdiques i didàctiques de les quals es beneficiaran 93 col·legis. Hi ha cinc centres rurals agrupats i sis centres d’educació especial. Tots han emplenat la circular que van rebre de la Conselleria d’Educació que oferia aquestes activitats pedagògiques. 

La gira ha començat aquest dimecres amb l’actuació de les Historietes medievals al CEIP Camp de Túria, de Riba-roja, amb els alumnes de tercer de primària. Aquesta sèrie de la programació infantil d’À Punt Mèdia mostra la tradició rondallística i la tasca del contacontes amb un joglar narrador molt particular, l’actor Xavi Castillo, que ha omplit el centre de rialles. 

La Banda de les Feretes, amb els embolics de Quarantamaula, Butoni, Tombatossals, Bubota o Dragolina també visitaran els menuts a l’escola. I estaran acompanyades de la dibuixant Aitana Carrasco, que col·laborarà amb els xiquets i les xiquetes a fer una activitat pedagògica mentre ballen i canten. 

Amb els Bíters, els menuts i les menudes aprendran sense adonar-se mentre es diverteixen. Jugaran amb aquests éssers que habiten a les tauletes digitals i junts aprendran curiositats de música, alimentació i tecnologia. 

Potser molt prompte La Colla anirà a la teua classe! Estigues atent i no t’oblides que pots fer-te de La Colla i aconseguir el teu carnet només fent clic ací.

També et pot interessar

stats