Apunta-t'hi

Un Nadal ple de somriures amb La Colla

Els més menuts de la casa han viscut experiències inoblidables amb les activitats de La Colla repartides per diverses localitats.

Un Nadal ple de somriures amb La Colla

Els espais de La Colla en les fires de Nadal, celebrades entre el 23 de desembre i el 5 de gener a Alacant, Castelló i València, han tingut gran acollida entre les xiquetes i els xiquets. També han servit perquè s’apunten a La Colla, s’emporten els regals de benvinguda i el carnet oficial de La Colla, amb el qual tenen descomptes i avantatges com aquests. Entre les experiències en què han participat hi havia un videojoc de realitat virtual per a aprendre a reciclar amb les feretes, jocs tradicionals, pistes per a patinar i actuacions dels personatges de la programació infantil d'À Punt Mèdia.

Els fans de Quarantamaula, Dragolina, Butoni, Tombatossals i Bubota han ballat a ritme de rock amb la banda de les feretes i han conegut els titelles dels seus peluixos, que es poden comprar ací.

A més, els Bíters han sigut els protagonistes de les primeres campanades infantils a Torrent i han llançat regals des de la carrossa d’À Punt en la cavalcada de Reis de València. La Colla d’À Punt també ha estat present en les cavalcades d’Alacant i Castelló.

Han sigut unes festes plenes d'alegria, música i, sobretot, plenes de La Colla!

També et pot interessar

stats