Apunta-t'hi

Un cap de setmana ple de festa amb La Colla!

Dissabte us esperem a Ròtova i diumenge a Albal  

Festes a Ròtova i Albal
21 d'abril 2023 - 12:47

La Colla en Ruta continua amb la seua gira primaveral i este cap de setmana tindrà doble cita amb tots els que us acosteu a Ròtova (Safor) i Albal (Horta Sud).  

Dissabte, la cita serà de vesprada, a partir de les 17:00 h. La Colla s'ha apuntat a les Trobades d'Escola Valenciana de la Safor i aterra a Ròtova amb tots els seus jocs i tallers per a estar ben entretinguts. Rematarem la festa amb el concert de La Banda de Les Feretes.

Diumenge és el dia del llibre i La Colla en Ruta ho celebrarà a Albal. Des de les 10:30 h, hi haurà sorpreses i regalets per a tots i totes. També punts de llibre, que per això és el 23 d'abril! I, per descomptat, hem preparat música en directe per a moure l'esquelet: La Banda de Les Feretes i els Ramonets pujaran a l'escenari a partir de les 11:00 h! 

cartell quadrat
cartell quadrat

No podeu faltar a estos dos grans esdeveniments. Com sempre, Laia i Pau no se’n perden una i vindran a animar les festes i coneixer-vos!  

Si teniu amistats que encara no són de La Colla, convideu-les i conteu-los com ens ho passem de bé! Que es comboien amb La Colla i vinguen! Podran aprofitar per a apuntar-s'hi ací i emportar-se un regalet de benvinguda amb el seu carnet que l’acredita com a membre, que és imprescindible per a disfrutar dels avantatges de La Colla.  

Comptem amb vosaltres! Veniu i disfruteu i, sobretot, comboieu-vos amb La Colla!  

També et pot interessar

stats