Apunta-t'hi

Uns bombers molt especials, entre les novetats de La Colla

Us convidem a viure noves aventures i a conéixer personatges encantats i llocs increïbles.

Uns bombers molt especials, entre les novetats de La Colla
La Colla
16 de febrer 2018 - 12:19

Aquesta setmana Júlia i Gilbert, la xiqueta aventurera i el monstre taronja més divertit, es converteixen en bombers al rescat de persones que necessiten ajuda. 

En Catacric catacrac us presentem Joan-Ratot i la seua dona, la rateta Torna-per-més. Fa molt i molt de temps, quan encara parlaven els animals, les plantes i les aigües, aquesta parella de ratolins vivia a la serra de Castalla. Un mal dia, un seguit de desgràcies van començar a succeir-se. Com acabarà aquesta rondalla recollida per Enric Valor?

Si voleu cantar i ballar amb els éssers binaris més divertits, Els Bíters es teletrasporten a l'imatgibit per a conéixer un sabater de Picanya. A més, Xus, Bit i Roc parlen d'amor i és que Bit vol enamorar-se! Trobarà de qui? 

Trip i Troop busquen un animal que porta missatges i mou ell coll caminant. Alguna idea per a ajudar-los? També nous capítols d'Emily i Alexander, la Tricky Band i Somiadors del temps. I recordeu que podeu practicar l'anglés amb la família de Calcetins més televisiva i amb Salomó, Panxo i els monstres de The Shadownsters.

També et pot interessar

stats