Apunta-t'hi

Vine a les festes de La Colla!

Dissabte a Alzira i diumenge a Altea

FESTES DESEMBRE 2022
14 de desembre 2022 - 10:51

Aquest cap de setmana, La Colla ha organitzat dues festes per a celebrar ben celebrat el Nadal. Hem preparat tallers per a pintar, la ludoteca amb jocs tradicionals, els punts de lectura, els desafiaments i els regals de marxandatge. I per descomptat no faltarà la música en directe de Dani Miquel i La Banda de Les Feretes, amb els seus èxits per a cantar i ballar amb ells. Tot està a punt perquè grans i menuts s'ho passen ben rebé amb La Colla!  

/ XEPO W.S.

Dissabte, la festa comença a les 10 h del matí, a la plaça major d'Alzira. I diumenge, la cita és a Altea, a la plaça de l'Ajuntament.  

Laia i Pau, els presentadors de La Colla d’À Punt, també vindran a divertir-se amb La Colla! Aprofiteu per conéixer-los i xarrar amb ells. Fins i tot podeu fer-vos una foto! 

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes fins a completar l'aforament i, que sempre trobareu allí un punt d’inscripció a La Colla d’À Punt. Si teniu amiguets, amiguetes, cosins, cosines,... que encara no s'hi han apuntat, comboieu-los amb La Colla! 

També et pot interessar

stats