Apunta-t'hi

La Colla s'apunta a la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència

La festa serà el pròxim dissabte 19 de novembre als jardins de Vivers de València

Monstre dia de la infància 2022
Puncheeks, el monstre contra eldret a ser protegit en els mitjans de comunicació
11 de novembre 2022 - 13:47

Tallers, ludoteca, jocs tradicionals, regals, ... tot està preparat per a disfrutar de la commemoració d'aquest dia que tracta de conscienciar la societat sobre la importància de crear un futur millor per a tots els xiquets i xiquetes del món 

La celebració arrancarà a les 11:00 h, encara que es podrà accedir al recinte a partir de les 10:30 h. I està previst que la festa no pare fins el migdia. A l'escenari actuaran La Banda de les Feretes i Dani Miquel, que cantaran els èxits favorits de La Colla i faran ballar i cantar a grans i menuts. I també hi haurà oportunitat de fer-se de La Colla a tot el que ho desitge. 

El lema de la festa d'enguany és "No et deixes emmudir, tens els teus drets" i per a recordar-los i protegir-los, s'ha organitzat un joc amb el que la colla haurà d'evitar que s'emmudisquen simbòlicament drets com ara el dret a la informació,  a l'educació, a conviure amb la família, a la protecció contra el maltractament físic i psicològic, contra l'explotació a través de les noves tecnologies, etc. 

Tota la colla que s'acoste a la festa podrà jugar a l'"Emmudiks Attack" i convertir-se en heroïna o heroi de la resistència contra els monstres 'Emmudiks", que amenaçen els drets de la infància i l'adolescència. Per a véncer a cada monstre, les superheroïnas i superherois no tenen més que realitzar els tallers que cada entitat participant ha preparat. A la paradeta de La Colla derrotaran el monstre PUNCHEEKS, que ataca el “DRET A SER PROTEGIT EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ”. 

Combat i guanya a tots els monstres! Completaras el teu carnet de superheroi i superheroïna i obtindràs un record d'aquesta aventura pels drets universals de la infància i l'adolescència.  

La Colla comboia i s'anticipa amb aquesta festa a la celebració del Dia Universal de la Infància, que l'ONU va instaurar el 20 de novembre en commemoració de la signatura de la Convenció dels Drets del Xiquet de 1989. Aquesta convenció va completar la Declaració Universal dels Drets del Xiquet, signada en 1959. 

Depenent del país en què es troben, els xiquets i les xiquetes no tenen les mateixes condicions de vida, ni els drets ni les oportunitats. En aquesta jornada celebrada arreu tot el món s'aprofita per a crear consciencia social d'aquesta situació i defensar aquest col·lectiu més vulnerable. 

Vine amb La Colla als jardins de Vivers el dia 19 i comboia't pels drets de la infància i l'adolescència! Serà un gran dia de festa, alegria i diversió per a tota la família.

I el pròxim dissabte 26, La Colla en Ruta viatja a Xàtiva

Des de les 10 h del matí, els teus personatges favorits i tota la diversió de La Colla t'esperen als Jardins de la Pau, amb tallers, ludoteca amb jocs tradicionals, punt d'inscripció i molta música amb La Banda de les Feretes i Dani Miquel.

Mira tota la informació ací i comboia't amb La Colla a Xàtiva!

També et pot interessar

stats