Apunta-t'hi

La foguera Sèneca-Autobusos és la favorita de La Colla!

Els vots a través del web d'À Punt li han atorgat el premi del públic La Colla a les Fogueres. 

Foguera infantil Sèneca-Autobusos
Foguera infantil Sèneca-Autobusos
23 de juny 2023 - 12:06

La foguera de Sèneca-Autobusos, de l'artista Sergio Alcañiz, no para de triomfar en les Fogueres de Sant Joan d'enguany i suma el guardó del públic de La Colla al primer premi del jurat de La Colla i el segon premi d'Especial de la Federació. 

Des del 21 de juny, els usuaris i usuàries del web d'À Punt han votat les deu candidates infantils que ja visitaren Laia i Pau amb el jurat només plantar-se, i aquest monument ha sigut el més popular, amb un total de 773 vots. 

Laia i Pau a la foguera Infantil Sèneca-Autobusos
Laia i Pau a la foguera Infantil Sèneca-Autobusos

"Optikus", és la foguereta que ha donat el triplet a esta comissió que celebra el 50 aniversari, i reflexiona sobre els drets i els valors de la infància i com integrar xiquets i xiquetes en un món on tots i totes tinguen oportunitats, siguen d’on siguen i amb diferents capacitats.

A més del premi, dotat amb 1.000 euros, aquesta comissió s'emportarà un estendard que reconeix la fita, que arreplegaran en el programa especial de La Mascletà, a les 13:30 h, de les mans de Ferran Cano i Maria Fuster.

Escena de La Colla a la foguera infantil Sèneca-Autobusos
Escena de La Colla a la foguera infantil Sèneca-Autobusos

La Colla comboia per Fogueres i aquest és el quart guardó que atorga després dels tres que s'endugueren les comissions infantils de Florida-Portatge, Sèneca-Autobusos i Les Carolines Altes, dotats amb 2.000, 1.000 i 500 euros, respectivament.

El jurat va valorar les fogueres segons feien referència a la ràdio, la televisió, el web o les xarxes socials d'À Punt Mèdia, l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats. També tenia en compte que en el seu missatge es promogueren els drets i valors de la infància, incorporats en la carta de valors d’À Punt Mèdia.

Jurat dels premis de La Colla amb el president i la bellesa de la foguera infantil de Sèneca-Autobusos
Jurat dels premis de La Colla amb el president i la bellesa de la foguera infantil de Sèneca-Autobusos

Aquesta foguera infantil de la comissió de Sèneca-Autobusos remata així unes festes especials i plenes de premis.

Encara podeu votar la vostra foguera gran favorita a través del web d'À Punt. El guanyador arreplegarà el seu estendard demà, al programa 'Podríem fer-ho millor'.

Disfruteu del que queda de les Fogueres d'Alacant i comboieu-vos amb La Colla! 

També et pot interessar

stats