Apunta-t'hi

Ja en som 15.000 en La Colla!

Coneixerem el nou membre de La Colla, afortunat amb el carnet número 15.000, a la festa de La Colla en Ruta a Xàtiva

Ja en som 15.000 en La Colla
25 de novembre 2022 - 10:34

Després de quatre anys, una pandèmia i moltes experiències divertides, els amics i amigues de La Colla hem arribat a ser-ne 15.000, una fita que aprofitarem per a celebrar com cal en la festa de La Colla en Ruta a Xàtiva, aquest dissabte 26 de novembre.

El Jardí de la Pau acollirà des de les 10:00 h del matí jocs tradicionals, tallers i activitats habituals més les actuacions de La Banda de Les Feretes i Dani Miquel. I li donarem la benvinguda a La Colla a la xiqueta afortunada que fa el número 15.000 de La Colla amb la seua família.

Laia i Pau ja la coneixen i vos la presentaran durant la festa. A més, li lliuraran el carnet amb el número 15.000, que l’acredita com a membre de ple dret de La Colla i li permet disfrutar de tots els avantatges. També li han preparat un bon regal de benvinguda.

La xiqueta que en suma 15.000 en La Colla es va apuntar durant la gravació d’un dels Challenge a l’escola! Es va comboiar amb els seus companys i companyes per a guanyar el repte i s’ho va passar d’allò més bé.

Amb ella, la comunitat infantil d’À Punt creix i ja passa dels 15.000 membres, que s’incrementen dia rere dia a través de les festes, el web i les visites de Laia i Pau a les escoles de la Comunitat Valenciana.

Cada dia sumem més amics i amigues per a compartir diversió, entreteniment i aprenentatge, amb els nostres personatges favorits i en valencià.

I tu? Encara no ets de La Colla? Què esperes? Per a apuntar-t'hi i formar part d’aquesta gran comunitat infantil, només cal entrar en el web de La Colla i seguir els passos.

Les festes són altra oportunitat per inscriure-s’hi.

Nadal amb La Colla

Arriben les festes de Nadal, els menuts i menudes de la casa són més protagonistes que mai i La Colla vol dedicar aquest temps a ells.

Per això, hem organitzat un fum d’esdeveniments perquè la diversió siga contínua en aquestes dates. La Colla en Ruta viatja per tota la Comunitat Valenciana per a acostar-se a tots els xiquets i xiquetes i portar-los diversió i alegria.

El dissabte 17 de desembre estarem a Alzira, i l’endemà, el diumenge 18, a Altea. El dimarts 27, en plenes vacances escolars, serà el torn de Borriana. I, per a acomiadar l’any, celebrarem unes campanades infantils a Mislata.

Per descomptat també estarem a Expojove a València, ExpoNadal a Alacant i la Fira d’Oci de Castelló, durant les festes de Nadal. I els personatges de La Colla també desfilaran en les cavalcades de Reis de les capitals.

En totes aquestes cites, els xiquets i les xiquetes que ho desitgen podran apuntar-se a La Colla i sumar-se a la comunitat infantil d’À Punt.

La Colla comboia en Nadal!

També et pot interessar

stats