Apunta-t'hi

Pau s'ha apuntat a La Colla!

És un xiquet de huit anys amb síndrome de Down que protagonitza la sèrie 'El món de Pau'.

El món de Pau
15 de març 2022 - 12:39

Aquest dissabte La Colla estrena 'El món de Pau', una sèrie coproduïda amb TVE que conta la història d'aquest xiquet que, amb un cromosoma de més, veu la vida amb uns altres ulls. 

La sèrie, de 26 capítols de 12 minuts aproximadament, s'emetrà en la televisió d'À Punt els dissabtes i diumenges a les 9 del matí, en la franja que la televisió pública dedica tots els caps de setmana a la programació infantil. 

Aquest cap de setmana, veurem a la televisió els quatre capítols d'estrena. I a partir de dilluns, es publicaran nous capítols en el web de La Colla.

L'estrena d''El món de Pau' coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down, que es commemora dilluns 21 de març, per a conscienciar de la diversitat i el respecte, la tolerància i l'acceptació d'aquestes persones que naixen amb un cromosoma més. Aquesta celebració també vol reivindicar les seues aportacions a la societat, els seus drets i la seua independència per a prendre les seues pròpies decisions i creixement personal. 

Ben segur que Pau conquista a tots els xiquets i les xiquetes de La Colla! Benvingut! 

També et pot interessar

stats