Apunta-t'hi

Si vols veure unes pel·lis…

Katakroken

Katakroken
Eres capaç de descobrir i gaudir l’art en tot el que t’envolta, en les pedres, en l’aigua, en el crepuscle, en una flor.Tot i això, lluny d’admirar-te, felicitar-te o fer-te costat, has de veure’t perseguit, com un incomprés monstre rosa.... CORRE!Et persegueixen per a donar-te caça, per a acabar amb tu, però en el fons es vesteixen de tu perquè estimen allò que representes.

Veïns

Veïns
Dos veïnets, l'amistat dels quals gira al voltant de la passió que ambdós senten per l'internacional actor Esteban Sigal, veuen com el seu somni es fa realitat quan guanyen un concurs i coneixen el seu heroi en persona. Però tot no ix com s’esperaven i, des d'eixe moment, els canvia la vida per a sempre. Un relat sobre el significat de l'amistat amb unes grans dosis d'humor que ens retornarà, a tots, a la infantesa.

Colors

Colors
“Colors” és la història de Tito, un xiquet cec que deixa la ciutat per a passar uns dies en un poble de l'interior d'Alacant amb la seua iaia Fina, a qui no coneixia. Allí troba l'amistat desinteressada de Candela i Potetes, el seu gos, amb els quals coneix la senzillesa de viure al camp, la llibertat i la força de poder valdre's per ell mateix sense que importe la seua discapacitat.

El món de Babú

El món de Babú
El món és un lloc gris, sense futur. Llevat que veritablement vulgues rebel·lar-te i lluitar per canviar-ho. Polp i Babú van decidir fer-ho, a pesar de la seua xicoteta alçada i el seu pensament de no estar preparats per a aquesta aventura. Però moltes vegades els somnis es fan realitat.

El venedor de fum

El venedor de fum
Un misteriós venedor ambulant arriba a un poble oferint una extraordinària mercaderia: fer realitat els somnis de la gent.

Els meus monstres i jo

Més Arrow Negative

Nina de l'espai

Més Arrow Negative

El diari de Bita i Cora

Més Arrow Negative

El cau de les feretes

Més Arrow Negative

Júlia i Gilbert

Més Arrow Negative

La Tricky Band

Més Arrow Negative

La vida de Tikato

Més Arrow Negative