Apunta-t'hi

Si vols veure unes pel·lis…

Camacuc Animat | Pilot Destarifats

Camacuc Animat | Pilot Destarifats
Els nostres protagonistes, l'avi i el xiquet, estan contents d'acudir a una escola de vela a aprendre a navegar. Avui rebran la primera lliçó del maneig de la piragua.

Umbrellas

Umbrellas
En un poble perdut a les muntanyes on mai deixa de ploure, Kyna, una xiqueta de sis anys, té por a la pluja. Din, el seu pare, l'acompanya sempre i la protegeix amb la seua barba amb forma de paraigua. Una nit, la gosseta de Kyna s'escapa. Durant la cerca de la gosseta, Kyna aprendrà a superar la por i es decidirà a banyar-se per a rescatar-la.

Capità Zheimer

Capità Zheimer
Ada és una xiqueta que comparteix aventures imaginàries amb el seu iaio Nicolau. Últimament, el iaio es comporta d'una manera estranya i s'oblida de coses a causa d'una malaltia: l'Alzheimer. Ada i els seus amics, Spider, Aris i Tabló, viatjaran a través del temps amb el Llibre màgic de la història, i ajudaran a recuperar els records del capità Zheimer.

Katakroken

Katakroken
Eres capaç de descobrir i gaudir l’art en tot el que t’envolta, en les pedres, en l’aigua, en el crepuscle, en una flor.Tot i això, lluny d’admirar-te, felicitar-te o fer-te costat, has de veure’t perseguit, com un incomprés monstre rosa.... CORRE!Et persegueixen per a donar-te caça, per a acabar amb tu, però en el fons es vesteixen de tu perquè estimen allò que representes.

Colors

Colors
“Colors” és la història de Tito, un xiquet cec que deixa la ciutat per a passar uns dies en un poble de l'interior d'Alacant amb la seua iaia Fina, a qui no coneixia. Allí troba l'amistat desinteressada de Candela i Potetes, el seu gos, amb els quals coneix la senzillesa de viure al camp, la llibertat i la força de poder valdre's per ell mateix sense que importe la seua discapacitat.

L'Univers Expandit dels Bíters