Apunta-t'hi

Us presentem Marc, el membre 20.000 de La Colla.

Té tres anys i viu a l’Énova.

Marc, membre 20.000 de La Colla
Marc, membre 20.000 de La Colla, amb sa mare
02 de gener 2024 - 14:31

La Colla està eufòrica perquè hem arribat a ser més de 20.000 amics i amigues!

El xiquet afortunat amb el carnet número 20.000 és Marc Peiró Doménech, de tres anys, i viu a l'Énova. Ha arreplegat el seu carnet a Expojove, on La Colla li ha organitzat una festa de benvinguda a l’altura de les circumstàncies. 

Marc ha vingut amb sa mare, Mara, i s'ho ha passat d'allò més bé. Ha rebut diversos regals de mans de Laia i Pau. Primer, el carnet amb el número 20.000, que li permet gaudir de tots els avantatges de La Colla, i també un cartell que li ho recorda; després, un regal de benvinguda especial: un titella de la seua fereta favorita, Tombatossals. I la cosa no acaba ací, perquè també li han donat la motxilla de La Colla i una caixa de pintures per a dibuixar i pintar els seus personatges favorits. Mira com s'ha quedat quan ha vist tot 👇

Al nostre homenatjat el va apuntar a La Colla sa mare a través del web perquè li agrada veure les sèries i ballar i cantar amb La Banda de Les Feretes.

En La Colla estem molt contents perquè sumem amics i amigues dia rere dia. Si no eres de La Colla o coneixes algú que encara no s'hi ha apuntat, conta-li com és de fàcil formar part del grup més divertit de la televisió. Només cal fer clic ací o aprofitar una de les nostres festes per a inscriure't.

Laia i Pau a Expojove
Laia i Pau a Expojove

Ara, podeu aprofitar el que queda de vacances per a vindre a Expojove i Exponadal, on també us oferim l'oportunitat d'apuntar-vos-hi i emportar-vos ja el carnet de La Colla. Una altra cita important serà la del 3 de gener, al Festival de Feretes i Cançonetes, que se celebrarà al Palau de la Música de València. No hi faltes! Comboia't amb La Colla!

També et pot interessar

stats