Apunta-t'hi

La Colla comboia per Nadal!

À Punt ha preparat un fum de continguts perquè La Colla s'entretinga durant les vacances. 

Laia i Pau Nadal
22 de desembre 2022 - 14:00

Estrenem nova temporada de La Colla d'À Punt, carregada de sorpreses per Nadal. Perquè a més d'un fum, fum, fum d’idees per a gaudir durant aquestes festes, Laia i Pau han preparat divertits TokToks, tutorials ben dolços i compten amb noves col·laboradores i amb noves seccions.

A més del Cosí destarifat, ara s'uneixen a La Colla Maria Mandarina, la Trol, una reportera descarada i divertida que recorrerà els esdeveniments més destacats per a trolejar pares, mares, fills i tot aquell que tinga ganes de riure; i Simmer, l’Streamer, una creadora de continguts que mostrarà totes les possibilitats que ofereix el món digital per als més joves de la casa.

Podràs acompanyar-los en les seues aventures sempre que vulgues a través del web de La Colla i els caps de setmana en la televisió d'À Punt, on també t'esperen les teues sèries favorites. La programació infantil del cap de setmana començarà a les 7:00 h del matí i s'allarga per vacances fins al migdia, amb pel·lícules nadalenques ben divertides, com ara les de dissabte 24 de desembre: Un intercanvi per Nadal i L'aprenent de Pare Noel

Fotograma d'"Un intercanvi per Nadal"
Fotograma d'"Un intercanvi per Nadal"

Amb La Colla de vacances i tot el temps del món per a l'oci, els teus personatges favorits volen acompanyar-te cada dia. Els podràs conéixer en Expojove, ExpoNadal i La Fira d'Oci de Castelló de la Plana, on La Colla ha preparat jocs, actuacions i molt de comboi perquè la xicalla disfrute durant les vacances. També tenim una festa preparada per a acomiadar l'any a Mislata i unes carrosses precioses per a donar la benvinguda als Reis d'Orient. Tota la informació sobre aquestes activitats està ací

I quan arribe el 5 de gener, el dia dels més menuts i les més menudes de la casa, que esperen amb il·lusió l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, À Punt ha preparat una programació especialment dedicada a la xicalla. 

La festa començarà a les 11:30 h, amb l'estrena de Mòpies, una sèrie de quatre capítols amb misteri i aventures que us tindrà asseguts al sofà. A les 17:00 h, arribarà la música de Dani Miquel, que presentarà el seu nou disc anomenat Volem. Després, a partir de les 18:30 h, podrem seguir l'entrada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Alcoi. I a les 22:00 h, estrena del nou concurs Tresor o trasto, amb un especial infantil per a la nit de Reis. 

Fotograma de la pel·lícula "Heidi"
Fotograma de la pel·lícula "Heidi"

Segur que el 6 de gener esteu contentíssims amb els vostres regals. També tindreu vesprada de cinema infantil en À Punt i la gran estrena a la nit de la pel·lícula Heidi

Ja vegeu que les vacances es presenten ben entretingudes! Acompanyeu-nos i aprofiteu per a jugar, aprendre i estar amb els que voleu, i sobretot recordeu que... La Colla comboia per Nadal!!!

També et pot interessar

stats