Apunta-t'hi

Gràcies, colla!

Hem crescut amb més de 2.600 membres durant les vacances de Nadal

Laia i Pau a la cavalcada de Reis de València de 2024
Laia i Pau a la cavalcada de Reis de València de 2024
09 de gener 2024 - 15:43

La Colla és més gran gràcies a tots i totes vosaltres, que dia rere dia trieu les nostres sèries, personatges i esdeveniments per a entretindre-vos i divertir-vos en valencià. Gràcies a les bones referències entre les vostres amistats, estem segurs que la nostra comunitat de membres creix. Tant, que ja hem arribat a ser-ne més de 20.000!

Marc, membre 20.000 de La Colla
Marc, membre 20.000 de La Colla

Ho vam celebrar el dia 2 de gener a Expojove. Marc, un xiquet de tres anys, és el membre 20.000 i va vindre amb sa mare a la paradeta que La Colla ha muntat. Laia i Pau li van fer un gran homenatge per a presentar-lo als seus nous amics i amigues de La Colla!

Marc, que viu a l'Énova, es va apuntar a través del web i quan ens vam assabentar que era el membre número 20.000, el convidàrem a Expojove per a donar-li el seu carnet en persona i obsequiar-lo amb un gran regal de benvinguda i un cartell de record. S'ho va passar genial i està molt content de ser un dels nostres membres il·lustres. 

Han sigut unes vacances amb moltes cites importants, plenes de festes, música i entreteniment, perquè per Nadal, els menuts i menudes de la casa són els protagonistes i La Colla vol fer-los companyia; per això, vam començar ben prompte a celebrar-ho. El 4 de desembre va arrancar "Dibuixa Nadal amb La Colla!", i durant dos setmanes, fins al 17 de desembre que es va tancar la convocatòria, ens vau fer una bona acollida. Vora cent de vosaltres ens enviàreu les vostres creacions per a felicitar les festes de Nadal i totes ens va encisar.

Cartell de la campanya 'Dibuixa el Nadal amb La Colla 2023'
Cartell de la campanya 'Dibuixa el Nadal amb La Colla 2023'

Hem rebut dibuixos amb l'arbre de Nadal i la il·luminació típica, el naixement, els Reis d'Orient o simplement amb la família reunida i celebrant Cap d'Any. Teníem preparades unes quantes entrades gratis per a Expojove a València, Exponadal a Alacant i per als cines Cinesa de La Salera a Castelló de la Plana. Les vam sortejar entre els participants i estem segurs que els afortunats i afortunades disfrutàreu a muntó.

Eren tan boniques les vostres postals, que À Punt les ha aprofitades per a desitjar-vos bon Nadal des de la televisió! Les heu vistes?

Dj Butoni – Un bon Nadal amb tu
Dj Butoni – Un bon Nadal amb tu

El 23 de desembre arrancàrem la festa al partit del València Basket contra el Covirán de Granada, on el descans va estar ben animat amb Dj Butoni, que va presentar Un bon Nadal amb tu, una nadala ben especial que tots i totes ja us sabeu de memòria. Aquesta cançó ha sigut el colofó de FesTalent, el primer concurs de talents de La Colla que ens ha mostrat el talent de la joventut valenciana durant els últims tres mesos de l'any. Daniela Llobell i el grup de ball Tiger Nuts van ser premiats amb la participació en la gravació d'aquest èxit de Nadal amb Dj Butoni, que versiona la cançó de Mariah Carey All I want for Christmas is you i que porta 9.800 visualitzacions en el nostre canal de YouTube en aquestes tres setmanes. 

Dj Butoni i Daniela Llobell interpreten 'Un bon nadal amb tu' al Festival Feretes i Cançonetes
Dj Butoni i Daniela Llobell interpreten 'Un bon nadal amb tu' al Festival Feretes i Cançonetes

Dj Butoni i Daniela també van interpretar la nadala al Festival de Feretes i Cançonetes el dia 3 de gener al Palau de la Música, on van gaudir de la companyia d’altres finalistes de FesTalent, com Manuel Pato o La Petite Bande. També hi van participar els guanyadors: el grup Els Estrellats i Llibert Espuny, que van rebre de mans de Marina Bolea, cantant de Maluks i copresentadora del programa, un xec de 600 euros per a invertir en formació i en instruments musicals. 

Llibert Espuny i 'Els Estrellats' amb el seu premi
Llibert Espuny i 'Els Estrellats' amb el seu premi

Des del dia 23 de desembre, amb els menuts de vacances i tot el temps del món per a l'oci, hem pogut disfrutar de les sèries i pel·lícules de televisió que més els agraden, ja que La Colla ha oferit continguts infantils en valencià des de les 7:00 hores. I com ja és tradició, també hem creat un any més unes cartes especials, amb els personatges de La Colla, per al Pare Noel i els Reis d'Orient. Sabem que molts de vosaltres les heu descarregades del web per a demanar els regals.   

Us donem les gràcies perquè tampoc heu faltat a la celebració de les dates importants, com Cap d’Any, la vesprada del 5 de gener o el 24 de desembre, quan La Colla en ruta va aterrar a Cocentaina amb jocs, actuacions de Dani Miquel i La Banda de les Feretes, regals i molt de comboi.

La Colla en Ruta a Cocentaina
La Colla en Ruta a Cocentaina

També hem celebrat les campanades infantils a l'Eliana amb la música de La Banda de Les Feretes i els jocs i regals habituals dels nostres esdeveniments. Laia i Pau guiaren els assistents per a prendre com cal els grans de raïm o les llepolies durant els dotze tocs de campana del migdia per acomiadar el 2023 amb alegria i donar la benvinguda a l'any nou.

En tots els actes hi havia un punt d'inscripció perquè qualsevol poguera fer-se de La Colla, i està clar que ha donat un bon resultat. Sobretot a Expojove i Exponadal, on hem muntat paradetes perquè la xicalla disfrutara amb els tallers i les activitats programades. Els qui heu vingut i no éreu de La Colla, us heu enamorat dels nostres personatges i heu volgut format part d'aquest univers en valencià. 

Laia i Pau a Expojove
Laia i Pau a Expojove

Tampoc us vau perdre la benvinguda dels Reis d'Orient a València, Castelló de la Plana i Alacant, on La Colla havia preparat unes boniques carrosses amb un fum de regals i la nostra música per acompanyar Ses Majestats en les cavalcades. Fins i tot les Feretes s’hi apuntaren per a saludar!

La Colla a la cavalcada de Reis de València de 2024
La Colla a la cavalcada de Reis de València de 2024

Amb aquest bon gust després de la temporada més animada de La Colla, saludem el 2024 carregats d'alegria i bons desitjos per a tots i totes. Continuarem organitzant festes i acompanyant els xiquets i xiquetes valencians amb continguts divertits, entretinguts i educatius en valencià. La Colla comboia!

També et pot interessar

stats