Apunta-t'hi

Ja som 20.000 en La Colla!

Té 3 anys i viu a L'Énova

ja en som 20.000
02 de gener 2024 - 10:31

La Colla arranca l’any 2024 d’enhorabona! Perquè després de set anys d’història, hem arribat a ser-ne 20.000, una fita que aprofitarem per a celebrar com cal en Expojove, aquest dimarts 2 de gener.

La Colla a Expojove 2023-2024
La Colla a Expojove 2023-2024

El membre número 20.000 es diu Marc Peiró Doménech i és un xiquet de 3 anys que viu a l’Énova. Li agrada pintar i tocar la percussió, curiosament, la seua fereta favorita és Tombatossals, en compte de Butoni, que és el bateria. Marc s’ha apuntat a La Colla a través del web, en l’apartat d’inscripció.

Laia i Pau ja el coneixen i us el volen presentar a Expojove, on hem preparat una festa de benvinguda per un membre tan important. Veniu i podreu conéixer-lo en persona a partir de les 11 h del matí! Marc rebrà ací el seu carnet amb el número 20.000, que l’acredita com a membre de ple dret de La Colla i li permet disfrutar de tots els avantatges. També li han preparat un bon regal de benvinguda i un diploma perquè el tinga com a record.

Amb ell, la comunitat infantil d’À Punt creix i ja passa dels 20.000 membres, que s’incrementen dia rere dia a través de les festes que celebremles inscripcions al web.

Cada dia sumem més amics i amigues per a compartir diversió, entreteniment i aprenentatge, amb els nostres personatges favorits i en valencià.

Per a apuntar-se a La Colla i formar part d’aquesta gran comunitat infantil, només cal entrar en el web de La Colla, tal com han fet els pares de Marc, i seguir els passos d’aquest enllaç https://lacolla.apuntmedia.es/registre

Festa de La colla En Ruta
Festa de La colla En Ruta

Les festes són altra oportunitat per inscriure-s’hi. 

La Colla va arrancar amb la televisió d’À Punt, el 2018, i les seues sèries, personatges i festes, amb el millor entreteniment educatiu i en valencià, van calar en els més menuts i menudes de la casa.

Laia, membre 7.000 de La Colla
Laia, membre 7.000 de La Colla

La comunitat va anar creixent fins als 7.000 membres en 2019. Laia, una xiqueta de 4 anys, estava apuntant-se durant la festa de La Colla en Ruta pel Nou d’Octubre a la plaça de Manises de València, quan es va emportar la sorpresa que era la membre número 7.000 de La Colla! Aquesta gran fita la va rebre amb la cara pintada de gateta, que és una de les activitats habituals en les festes de La Colla.

Salma Addaoudi Ahtaoutaou, membre 15.000 de La Colla
Salma Addaoudi Ahtaoutaou, membre 15.000 de La Colla

Després de quatre anys d’història, una pandèmia i moltes experiències divertides, els amics i amigues de La Colla es duplicaren i arribaren a ser-ne 15.000 amb Salma Addaoudi Ahtaoutaou, de deu anys i estudiant del CEIP Mediterrània de Xàbia. Laia i Pau ens la presentaren la festa de La Colla en Ruta de Xàtiva, el dissabte 26 de novembre.

La Colla Challenge | #CarreraEnCarretóChallenge
La Colla Challenge | #CarreraEnCarretóChallenge

Salma es va apuntar a La Colla durant la gravació d’un dels Challenge a l’escola! Es va comboiar amb els seus companys i companyes per a guanyar el repte i s’ho va passar d’allò més bé.

Ara, ja som 20.000 i continuem creixent! Les festes de Nadal comboien molt la colla! 

També et pot interessar

stats